Det sker i Brørup sogn

Sommermøde

med Erik Sommer d. 1. september kl. 15.00 i konfirmandstuen
Gudstjeneste kl. 14.00 i Johanneskirken

Til Brørup sogns sommermøde inviteres alle interesserede til foredrag ved Erik Sommer, tidligere seminarielektor og højskoleforstander fra Nørre Nissum, og komponisten bag nogle af de ofte sungne melodier til nyere salmer og sange optaget i højskolesangbogen og salmebogen i dag. Erik Sommer vil fortælle om historierne bag sangene og andre sange fra højskolesangbogen, om begivenheder og folk, der gennem årene har haft noget på hjerte; Højskolesangbogen rummer historie og poesi og taler til os om, hvad der er væsentligt i livet og har værdi for os som mennesker. Den, der synger, er aldrig alene, og når man hører noget sammen kommer man til at høre sammen . . .

Koncert 12. 9. 2019 kl. 19.00 i Johanneskirken

COHEN I KIRKEN’ torsdag den 12. september 2019 kl. 19.00 i Johanneskirken, Østergade 21, Brørup

Koncertfortællingen ”Cohen i kirken” tager fat på en række af Leonard Cohens største sange og sætter dem ind i en ramme af mesterens poesi og historie. Leonard har ordet i ”Cohen i kirken”. Sangene kittes sammen af Cohens egne citater og digte. Anekdoter og fortællinger om manden og hans liv, bliver der også plads til.

Poesien får lov til at flyde frit. Som publikum får du lov til selv at danne de billeder, der måtte opstå, når du hører Karsten Holm & Cohen-trioen fremføre et bredt udsnit af Leonard Cohens sange. Musikalsk fokuserer ”Cohen i kirken” på at fortolke hans sange, og synge og spille dem på en ny måde. Indimellem tæt på originalen, men mest i nye og originale arrangementer.

Siden 2008 har sangeren Karsten Holm og pianisten Christian Spillemose turneret land og rige rundt med ”Elvis i kirken”. Konceptet blev en stor succes. For tre år siden så efterfølgeren ”Cash i kirken” - en koncertfortælling om Johnny Cash – dagens lys. Den storhittede i landets kirker, forsamlingshuse og kultursteder. Nu er Karsten Holm og bandet bag ”Cash i kirken” klar med den poetiske koncertfortælling ”Cohen i kirken/kulturhuset”. En rejse gennem Leonard Cohens katalog af store sange.    Entré 100,- kr.

”Poesi er bare et tegn på liv.
Hvis dit liv brænder godt, er poesi bare asken. ” (Leonard Cohen)

Høstgudstjeneste

Vi fejrer høsten søndag den 6. oktober kl. 10.30 i Brørup gl. Kirke.

Vi har pyntet kirken smukt op med høstens frugt, grønt, blomster og korn.
Årets nye konfirmander står klar til at dele æbler ud fra præstegårdshaven efter gudstjenesten.

Syng for livet

Minikonfirmand