Det sker i Brørup sogn

Forklaringsgudstjeneste
 tirsdag d. 11. sept. kl. 19.00 i Johanneskirken

Hvad er det lige, der sker, og hvorfor? Hvorfor står vi op og sidder ned? Hvorfor vender præsten ryggen til menigheden? Forklaringsgudstjenesten er en gudstjeneste, hvor vi undervejs fortæller lidt om gudstjenestens led.                                                                                                                                   Den er især tilrettelagt for konfirmanderne og deres familier, men også alle andre er meget velkomne.
Efter gudstjenesterne er årets konfirmander med forældre inviteret til forældremøde

Oplev Zenobia live

Oplev Zenobia live i Johanneskirken i Brørup
d. 18.9. kl. 19.00

Igennem mere end ti år har trioen Zenobia etableret sig på den danske musikscene med forførende og stemningsfyldte fortolkninger af den danske sangskat. Trods et traditionelt musikalsk udgangspunkt med danske viser og salmer, gør kvinderne musikken til deres egen ved at give den et særligt folkloristisk præg, det være sig argentinsk tango eller dansk folkemusik. Gruppen komponerer også sange selv og optræder med deres egen musik

Zenobia besøger Johanneskirken d. 18. sep kl. 19.00.  Publikum kan glæde sig til en engagerende fortælling om tre musikere, der er rundet af den danske sangs ord og toner, og som nu selv væver deres liv og musik ind og ud af traditionen. Trioen er forrygende til at skabe et intenst musikalsk rum mellem sig selv og publikum og de formår at gøre deres optrædener både nærværende og underholdende.

Der er fri entré

Zenobia består af

Pizzagudstjeneste

Kirketjenesten

- en ledsagerordning ved gudstjenester på Lundtoft -

KlokkerI der er blevet etableret en frivillig ledsagerordning – kirketjenesten - ved gudstjenesterne på Lundtoft.

Ordningen består af en gruppe frivillige hjælpere, der kommer og deltager i den månedlige gudstjeneste. Kirketjenestens opgave er, at deltage i gudstjeneste med salmesang og nærvær, samt at hjælpe med altergang, opslag i salmebøger og hvad der ellers måtte være af praktiske gøremål i forbindelse med gudstjenesten.

Efter gudstjenesten deltager beboere såvel som frivillige i kaffen, hvor der er plads til socialt samvær.

Skulle der være nogle spørgsmål vedrørende ledsagerordningen er man velkommen til at kontakte:

Koordinator, Elisabeth Hansen:
tlf. 75 38 84 07 eller på e-mail: jeh@nrdc.dk

Koordinator, Aage Storm:
tlf. 75 38 92 60 eller på e-mail: aagestorm@bbsyd.dk

Sognepræst Helle Nørby Jensen:
tlf. 75 38 80 31 eller på e-mail: henj@km.dk