Det sker i Brørup sogn

” Syng for livet”  2019

Sangaftnerne finder sted i konfirmandstuen, Østergade 21, Brørup den sidste tirsdag i hver måned her i foråret til og med april.

Pizzagudstjeneste

SÅ er der Pizza-Gudstjenester igen!!

Kl. 17.00 mødes vi Johanneskirken til en kort gudstjeneste i børne-højde, hvor der er plads til børn og rum for aktivitet.

Derefter går vi i sognegården og får pizza og saft - og slutter med en kop kaffe/The.  Vi slutter senest kl.18.45 - så der er tid til at komme hjem til Disney-show.

Arrangementet er gratis!

Ved sognepræst Inge Bach

Fastelavn for børn

Folding kirke søndag den 3. marts kl. 14.00
Kom gerne udklædte til Fastelavnsgudstjeneste sammen med årets mini-konfirmander. Bagefter slår vi katten af tønden og får fastelavnsboller.

Kirketjenesten

- en ledsagerordning ved gudstjenester på Lundtoft -

KlokkerI der er blevet etableret en frivillig ledsagerordning – kirketjenesten - ved gudstjenesterne på Lundtoft.

Ordningen består af en gruppe frivillige hjælpere, der kommer og deltager i den månedlige gudstjeneste. Kirketjenestens opgave er, at deltage i gudstjeneste med salmesang og nærvær, samt at hjælpe med altergang, opslag i salmebøger og hvad der ellers måtte være af praktiske gøremål i forbindelse med gudstjenesten.

Efter gudstjenesten deltager beboere såvel som frivillige i kaffen, hvor der er plads til socialt samvær.

Skulle der være nogle spørgsmål vedrørende ledsagerordningen er man velkommen til at kontakte:

Koordinator, Elisabeth Hansen:
tlf. 75 38 84 07 eller på e-mail: jeh@nrdc.dk

Koordinator, Aage Storm:
tlf. 75 38 92 60 eller på e-mail: aagestorm@bbsyd.dk

Sognepræst Helle Nørby Jensen:
tlf. 75 38 80 31 eller på e-mail: henj@km.dk

Syng for livet