COHEN I KIRKEN’ 12. september 2019

Vi havde en fantastisk koncert i Johanneskirken med Karsten Holm & Cohen-trioen.
Ifølge musikerne, så havde de ikke spillet i en kirke med bedre akustik.

"Koncertfortællingen ”Cohen i kirken” tager fat på en række af Leonard Cohens største sange og sætter dem ind i en ramme af mesterens poesi og historie. Leonard har ordet i ”Cohen i kirken”. Sangene kittes sammen af Cohens egne citater og digte. Anekdoter og fortællinger om manden og hans liv, bliver der også plads til.

Poesien får lov til at flyde frit. Som publikum får du lov til selv at danne de billeder, der måtte opstå, når du hører Karsten Holm & Cohen-trioen fremføre et bredt udsnit af Leonard Cohens sange. Musikalsk fokuserer ”Cohen i kirken” på at fortolke hans sange, og synge og spille dem på en ny måde. Indimellem tæt på originalen, men mest i nye og originale arrangementer.

Siden 2008 har sangeren Karsten Holm og pianisten Christian Spillemose turneret land og rige rundt med ”Elvis i kirken”. Konceptet blev en stor succes. For tre år siden så efterfølgeren ”Cash i kirken” - en koncertfortælling om Johnny Cash – dagens lys. Den storhittede i landets kirker, forsamlingshuse og kultursteder. Nu er Karsten Holm og bandet bag ”Cash i kirken” klar med den poetiske koncertfortælling ”Cohen i kirken/kulturhuset”. En rejse gennem Leonard Cohens katalog af store sange.  "

”Poesi er bare et tegn på liv.
Hvis dit liv brænder godt, er poesi bare asken. ” (Leonard Cohen)

Adventsgudstjeneste 2018

Særdeles stemningsfuld Adventsgudstjeneste med fakkel-optog og tænding af Fredslyset fra Betlehem. 75 børn og voksne i Johanneskirken, som kun var oplyst af stearin-lys. Bagefter var vi 60 til risengrødsspisning i konfirmandhuset. SÅ blev det 1.søndag i advent.

Sognepræst Inge Klarlund Bach

Luther by night 8. sep. 2017

Luther by night

Menighedsrådene i Brørup Sogn, Folding og Malt sogne, Handelsstandsforeningen i Brørup, Nørbølling dilettant forening og mange flere aktører arrangerede et " By Night " arrangement i Brørup By.
Foto Hans Skjøth

Koncert i Johanneskirken

Fra julekoncerten med Kurt Ravn,  arr. af Brørup Rotary i en total udsolgt Johanneskirken, torsdag den 22.nov.2018

Indsættelse af ny sognepræst 2018

Brørup sogns nye sognepræst pr. 1. nov.2018 Inge Klarlund Bach, indsat i Brørup Gl. Kirke af biskop Elof Westergaard Ribe

Pinsegudstjenesten 2018

Læs mere her i Jydske Vestkysten om den fælles pinsegudstjeneste 2. pinsedag, og det smukke kors som Helge Esager har lavet af et meget gammelt egetræ, som er fældet her ved Johanneskirken.

Stemningsbilleder Johanneskirken

Arrrangement i Brørup sogn
Det nye Kapel ved Johanneskirken

Johannes Kirken vinter 2016
Johanneskirken i vintersol den 16. febr.2016.

Arrrangement i Brørup sogn
Johanneskirken i aftenstemning.