Konfirmandindskrivning og forklaringsgudstjeneste

Tirsdag den 27. august kl. 19.00 i Johanneskirken er der indskrivningsgudstjeneste for de nye konfirmander fra Brørup Skole. Undervejs forklares der hvad de enkelte led i gudstjenesten betyder, gudstjenestens opbygning, hvorfor vi rejser os osv. Gudstjenesten er for alle, ikke kun konfirmander og deres familier.
Efter gudstjenesten holdes der møde med konfirmander og forældre i konfirmandstuen.

For Gjerndrup Friskole: Konfirmandundervisning begynder torsdag den 3.oktober kl. 14.30-16.00.
Derefter opstartsmøde for konfirmander og forældre kl. 16.00-17.30

TILMELDING

Fra 1. april og frem til 30. september 2019 kan I tilmelde jeres barn til konfirmations forberedelse og efterfølgende konfirmation den 17. maj 2020 i Brørup gl. Kirke for børn som går i Gjerndrup Friskole. Kristi Himmelfartsdag den 21. maj 2020 i Johanneskirken og den 21. maj i Brørup gl. Kirke. De sidste 2 datoer vælges frit i mellem.

Man må gerne deltage i konfirmationsforberedelserne, selvom man ikke ønsker at blive konfirmeret.
Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.
Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal vi bruge en kopi af dåbsattesten.

Du kan tidligst tilmelde dit barn året før konfirmationen.

Hvis du har brug for at tilmelde dit barn senere, eller behøver hjælp til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte kirkekontoret. Se kontaktoplysningerne under fanen ’Kontakt’.

HUSK at notere følgende i tilmeldings-blanketten:

Tilmelding skal foregå via dette link: https://www.folkekirken.dk/livets-begivenheder/konfirmation/konfirmandtilmelding

Konfirmation Johanneskirken

Konfirmation i Johannes kirken