TILMELDING

Fra 1. april og frem til 30. september 2019 kan I tilmelde jeres barn til konfirmations forberedelse og efterfølgende konfirmation den 17. maj 2020 i Brørup gl. Kirke for børn som går i Gjerndrup Friskole. Kristi Himmelfartsdag den 21. maj 2020 i Johanneskirken og den 21. maj i Brørup gl. Kirke. De sidste 2 datoer vælges frit i mellem.

Man må gerne deltage i konfirmationsforberedelserne, selvom man ikke ønsker at blive konfirmeret.

Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.

Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal vi bruge en kopi af dåbsattesten.

Du kan tidligst tilmelde dit barn året før konfirmationen.

Hvis du har brug for at tilmelde dit barn senere, eller behøver hjælp til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte kirkekontoret. Se kontaktoplysningerne under fanen ’Kontakt’.

HUSK at notere følgende i tilmeldings-blanketten:

- Dato for den dag dit barn skal konfirmeres efter ovennævnte kriterier.

- Giver du tilladelse til, at konfirmandens navn må medtages på offentlige lister forud for konfirmationen – aviser og Facebook.

- At gruppefoto af konfirmanderne ligger på kirkens hjemmeside, og at vi offentliggøre billeder af konfirmanderne på sognets hjemmeside i forbindelse med kirkelige arrangementer.

Tilmelding skal foregå via dette link: https://www.folkekirken.dk/livets-begivenheder/konfirmation/konfirmandtilmelding

Konfirmation Johanneskirken

Konfirmation i Johannes kirken