Børne- og ungdomskirkekor i Brørup

Pigekoret i Brørup

Korprøver  hver torsdag fra 15.00 – 16.30.

Øvested: Konfirmandstuen ved Johanneskirken i Brørup

Koret er for piger fra 6. klasse til 3. g. Koret synger til gudstjeneste ca. en gang om måneden og to koncerter årligt. Korarbejdet er lønnet.

Koret søger nye medlemmer, så hvis du er interesseret, så henvend dig til:

Organist Hanne Albinus
Mail: albinushanne@gmail.com

Sommerafslutning 2017

Kor afslutning 2017
Sommerafslutning 2017 med kirkekor, kirkesangere og organist i Johanneskirken.

Kor afslutning 2017

1. søndag i advent 2016

Arrrangement i Brørup sogn
Kirkekoret i Brørup Gl. Kirke den 27. nov.2016

KORET

Korprøver:

Koret øver hver torsdag efter skoletid fra 15.00 til 16.30 i konfirmandstuen ved Johanneskirken. Vi holder fri i skolens ferier, men der kan forekomme gudstjenester på helligdage

Tjenester og optræden:

Koret deltager en gang om måneden i gudstjenesten, samt ved 2-3 offentlige optrædender hvert år

Løn:

Det er et lønnet job at være korsanger ved kirkerne i Brørup. Der er prøvetid på to måneder, hvor både korsanger og korleder vurderer om man vil fortsætte. Derefter lønnes man for de tjenester man medvirker til. Efter et halvt år lønnes korsangeren ligeledes for korprøverne. Der er en fast aldersreguleret takst for lønnen fastsat af menighedsrådet.

Vi er:

Et kirkekor (der spænder bredt) men et kirkekor. Du skal derfor forvente, at der på repertoiret er salmer og sange med rødder i gammel og ny kirkemusik (herunder også gospel), men også danske sange og andre sange.

Vi tilbyder:

Fundamental stemmetræning, der kan bruges senere til både rytmisk og klassisk sang, gratis og kvalificeret undervisning, gode oplevelser i en hyggelig social sammenhæng, lønnet arbejde i kirken, du lærer ansvar over for gruppesammenhængen og hvordan det er at få din egen lønkonto.

Vi forventer:

Forældreopbakning, (praktisk kontakt om koret foregår til forældre via mail), stabilt fremmøde til øvegangene og de gudstjenester og projekter, som vi deltager i, samt at du vil gå ind for koret i den tid, du er med.

Tilmelding:

sker via forældre til organisten.

Kontakt:

Hanne Albinus: