Afsked med Hanne Albinus efter gudstjenesten

Søndag d. 31. oktober 2021, Kl. 12:00 til kl. 15:30
Johanneskirken, Østergade 21, 6650 Brørup

Kom og tag afsked med vores organist Hanne Albinus

Efter 7 års ansættelse som organist ved Brørup Sogn har Hanne valgt at gå på efterløn pr. 1. november.

Hanne har været en dygtig, loyal og pligtopfyldende medarbejder og kan tilskrives æren for, at vores månedlige sangaftner i vinterhalvåret (syng for livet) er blevet en stor succes.

Både tidligt og silde har man kunnet møde Hanne i kirken, hvor hun var i gang med at øve til den kommende gudstjeneste.

Det vil menighedsrådet gerne kvittere for og derfor holder vi en lille afskedsreception.

Søndag 31. oktober kl. 12.00 (lige efter gudstjenesten) i konfirmandstuen.

Alle er hjertelig velkomne. Tilmelding til kirkekontoret på mail: bto@km.dk eller tlf. 75381262. Tirsdag og fredag 9.00 – 12.00.

(Menighedsrådet ved Brørup Sogn)