Lars Bom - fortællinger

Brørup Gl. kirke, Adsersbølvej 1, 6650 Brørup
Lars Bom

Historier om naturen og livet med Lars Bom

Skuespiller Lars Bom præsenterer en række fortællinger torsdag den 15. september kl. 19.00 - 21.00 i Brørup gl. Kirke, der kredser om menneskets forhold til naturen og livet. Lars Bom lægger ud med historier om og af H.C. Andersen fra musikforestillingen Kærlig hilsen H.C.Andersen, som har givet publikum et overraskende nyt indblik i den verdensberømte danske eventyrforfatter. En af teksterne er blandt andet et meget sjældent eventyr, “Lygtemanden er ude, sagde mosekonen.”

Desuden præsenteres tekster fra Lars Boms seneste teaterproduktion, Bonjour Monsieur Satie, som også er en musikforestilling, der omhandler den legendariske franske komponist Erik Satie og livet og kunsten i Paris i La Belle Époque i starten af 1900-tallet. Teksterne er af den nyligt afdøde forfatter Eske K. Mathiesen og Erik Satie selv, oversat fra fransk af Lars Bom.

Der rundes af med en vifte af digte af forfatterne Thomas Boberg, Eske K. Mathiesen og H.C. Andersen. Undervejs fortæller Lars Bom om med udgangspunkt i sit eget liv om, hvorfor valget i deres teater faldt på netop disse to personer, H. C. Andersen og Erik Satie.

Arrangementet er gratis - vi håber at se dig/jer!!