KirkeBio

Mandag d. 7. november 2022, kl. 19:00

KirkeBio er et tilbud om at se en god film sammen, og have muligheden for at drøfte den sammen efter filmen.

Sognepræst Inge Klarlund Bach vil kort introducere aftenens film, og efter filmen vil der være et par spørgsmål til afsæt for en drøftelse af filmens handling og budskab.

KirkeBio er et initiativ fra Brørup sogns menighedsråd, til mulighed for samvær og til styrkelse af vore lokale institutioner.

Mandag den 7. november skal vi se SUBMARINO
Filmen starter kl. 19.00 (dørene åbnes kl. 18.00) - Billetpris: 50 kr.

Submarino er en dansk film fra 2010, instrueret af Thomas Vinterberg og produceret af Nimbus Film. Det er en filmatisering af romanen af samme navn fra 2007, skrevet af Jonas T. Bengtsson.

Filmen er et socialrealistisk drama om to brødre, der mødes ved deres mors begravelse, og der mindes en voldsom begivenhed fra deres barndom, der har præget dem hver for sig siden.

Filmen blev tildelt Nordisk Råds Filmpris i 2010.