Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

KirkeBio

Dato
Mandag d. 9. januar 2023, kl. 19:00

KirkeBio er et tilbud om at se en god film sammen, og have muligheden for at drøfte den sammen efter filmen.

Sognepræst Inge Klarlund Bach vil kort introducere aftenens film, og efter filmen vil der være et par spørgsmål til afsæt for en drøftelse af filmens handling og budskab.

KirkeBio er et initiativ fra Brørup sogns menighedsråd, til mulighed for samvær og til styrkelse af vore lokale institutioner. 

Mandag den 9. januar kl. 19.00 (dørene åbnes kl. 18) ser vi DRUK.
Billetpris: 50 kr. - vi ses i Brørup BIO

Druk er en dansk film fra 2020, instrueret af Thomas Vinterberg, skrevet af Vinterberg og Tobias Lindholm.                                                               

I 2021 modtog filmen to Academy Awards-nomineringer i kategorierne "Best International Film" og "Best Director", hvoraf den vandt en Oscar i den førstnævnte.

Handling:
Fire gymnasielærere og venner beslutter sig for at teste en teori om, at mennesket er født med en halv promille for lidt. Teorien lyder, at alkohol i blodet åbner sindet for omverdenen og får kreativiteten til at stige. Resultatet er opsigtsvækkende.                      Både undervisningen og resultaterne løfter sig, og vennerne begynder for alvor at mærke livet igen. I takt med at genstandene ryger indenbords, skrider eksperimentet fremad for nogle og af sporet for andre. Det bliver tydeligt, at alkohol kan skabe store resultater, men også at den slags vovemod kan have konsekvenser. Filmen er et drama om venskab, frihed, kærlighed – og alkohol.