Begivenheden har allerede fundet sted.

Lysbærer-gudstjeneste

Søndag d. 29. november 2020, Kl. 16:00 til kl. 17:00
Østergade 21, 6650 Brørup
Inge K. Bach og Anna Jensen

1. søndag i advent kl. 16.00 fejrer vi også Advents-LYS-gudstjeneste i Johanneskirken. Særligt i år, hvor mange af vores traditionelle julearrangementer er aflyst, kan adventstiden føles lang og mørk. Men 1. søndag i advent tændes en flamme. I løbet ad adventstiden vil lyset vokse fra først en lille flamme, så til to, til tre og så til fire lys, inden vi juleaften vil tænde tusinde julelys, når vi fejrer Jesu fødsel.  Ved gudstjenesten vil vi sammen tænde kirkens adventskrans, for håb, fred, tro og mod. Ved gudstjenesten uddeles et lille lys med kirkens flamme til alle, som kan bæres med hjem, eller som kan gives som gave til én, der trænger til lys i mørket.

Velkommen til en gudstjeneste der er tilrettelagt så både børn, spejdere og voksne kan følge med. Vi må være 120 i kirken, når vi lader kirkesanger stå for salmesange, så tilmelding ikke nødvendig.