Privatlivspolitik

Privatlivs politik
Brørup sognekirkers persondatapolitik – beskyttelse af personoplysninger Brørup Sognekirker behandler persondata i overensstemmelse med Databeskyttelsesforordningen, som kræver at personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Indsamling og brug af oplysninger Personoplysninger er alle slags data, der kan bruges til at identificere personer, f.eks. for-, mellem- og efternavn, alder, køn, stilling, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om det vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Indsamling af personoplysninger i Brørup kirker sker kun efter personligt samtykke, som skal afgives f.eks ved tilmelding til sognets aktiviteter eller til nyhedsbreve. Oplysningerne bruges ikke til andre formål, med mindre der er givet samtykke til det. Vi indsamler og behandler følgende typer af oplysninger (i det omfang du selv giver samtykke hertil): Navn, telefonnummer, e-mail, postadresse og din tilknytning til vores kirkelige aktiviteter, med det formål, at vi bedst muligt kan levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev eller sørge for, at du har mulighed for at tilmelde dig til en kirkelig handling. Ved tilmelding til en kirkelig handling giver du samtykke til, at dine personoplysninger bliver behandlet af de dataansvarlige, og at oplysningerne kan videregives til præsterne i det sogn, du ønsker den kirkelige handling. Databehandlere Brørup sognekirker har databehandleraftaler med følgende virksomheder, der professionelt og i henhold til Databeskyttelsesforordningen behandler og opbevarer personlige oplysninger på Brørup sognekirkers vegne: ChurchDesk (vedrørende hjemmeside, kalender, nyhedsbreve og tilmeldingssystem) EG Brandsoft Databehandlere i Brørup Kirker, er kirkens ansatte i administrationen, menighedsrådsformand, kontaktperson og kasserer. Vil du vide mere, så kontakt kirkens formand. Sikkerhedsforanstaltninger Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt, i henhold til lovgivningen, og slettes, når de ikke længere er nødvendige at opbevare. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. ChurchDesk-systemet og EG Brandsoft tilgås ved personlig adgangskode, der kun kendes af databehandleren. Cookies Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.
Adgang til oplysninger, indsigt og klager Brørup sogn er ansvarlig for behandlingen af persondata. Du kan altid ændre i dine oplysninger og serviceydelser eller framelde modtagelsen af nyhedsbreve. Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig og hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, bedes du kontakte os på broerup.sogn@KM.DK Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Såfremt du ønsker alle data slettet, bedes du kontakte os på broerup.sogn@KM.DK Bemærk! Når først alle data er slettede, kan disse ikke genskabes. Data, der kræves opbevaret ift. Lovgivningen, kan ikke slettes på anmodning. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. Ændringer til denne skrivelse Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

Ophavsret: